Hellasbet
4.8/5

Hellasbet

δωρεάν προβλέψεις αθλητικών στοιχημάτων
Πλεονεκτήματα
 • μεγάλο εύρος προγνωστικών στοιχημάτων για ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων
 • δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Όλα τα τελευταία ΔΩΡΕΑΝ προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα, αύριο και το Σαββατοκύριακο που δημοσιεύονται από ειδικούς σε θέματα αθλητισμού. Η HellasBet σας προσφέρει μια φανταστική σειρά από συμβουλές αθλητικού στοιχήματος, σύγκριση αποδόσεων και προβλέψεις στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα αθλήματα. Πλήρως ανεξάρτητη και αμερόληπτη.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Θα βρείτε επίσης χρήσιμα άρθρα και κριτικές για αθλητικό στοίχημα, εύχρηστες εφαρμογές για κινητά, ειδικά μπόνους, προσφορές και πολλά άλλα.

Λεπτομέριες

🔎 Οδηγός με Συμβουλές για το Στοίχημα από την Hellasbet

Στην Hellasbet προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προγνωστικών για μια ευρεία γκάμα στοιχηματικών γεγονότων που καλύπτουμε καθημερινά.

Προεπισκόπηση της Hellasbet

Όλα τα προγνωστικά μας είναι δωρεάν για εσάς, τον χρήστη, και στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ανάλυση και στατιστικά στοιχεία για την καλύτερη ενημέρωσή σας όταν επιλέγετε ένα στοίχημα στον αγώνα/γεγονός που προτιμάτε.

Ιπποδρομίες στην Hellasbet

Γιώργος Δημαράς – Ο Γιώργος χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους συναδέλφους του. Παρέχει καθημερινά στοιχηματικά προγνωστικά για τις ιπποδρομίες στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τόσο για τις επίπεδες όσο και για τις ιπποδρομίες μετ ‘εμποδίων.

Η Ιόλη Μυτιληναίου γράφει για ιπποδρομίες και είναι tipster στο Pamesports, που εργάζεται στον κλάδο εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντικές γνώσεις από νεαρή ηλικία. Η Ιόλη κινητοποιείται από το πάθος της για τις ιπποδρομίες και δουλεύει με παρατηρητικότητα και λεπτομέρεια, παρέχοντας μια εις βάθος εικόνα για το σκεπτικό της πίσω από κάθε επιλογή. Η κατατοπιστική έρευνα της Ιόλης έχει σταθερά αποτελέσματα.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Αθηνά Ωνάση – Η Αθηνά Ωνάση είχε πάντα έντονο ενδιαφέρον για τον άθλημα των ιπποδρομιών. Συνηθίζει να επικεντρώνεται στη δράση υψηλότερων κατηγοριών και στις ante-post στοιχηματικές επιλογές, αλλά δεν θα αποφύγει ένα χάντικαπ κατηγορίας 6, αν πιστεύει ότι υπάρχει αξία.

Τα Δημοφιλέστερα Άλογα της Αγοράς – Κάθε μέρα σας παρουσιάζουμε μια σύνοψη των πιο δημοφιλών αλόγων στις ιπποδρομίες της συγκεκριμένης ημέρας. Αυτά είναι τα άλογα που έχουν δει τη μεγαλύτερη θετική κίνηση σε αποδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωινού.

Money Horse – Αυτό είναι το άλογο που επιλέξατε εσείς, οι χρήστες του Pamesports. Κάθε μέρα το Money Horse επιλέγεται με τον εντοπισμό του αλόγου στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τα περισσότερα χρήματα μέσω του Pamesports.

Ποδοσφαιρικό Στοίχημα στην Hellasbet

Συσσωρευτές – Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η Hellasbet vs Leon Casino σας παρέχει καθημερινά εκτενώς τεκμηριωμένες συμβουλές για στοιχήματα συσσωρευτών.

Αυτές περιλαμβάνουν έναν καθημερινό προτεινόμενο συσσωρευτή, καθώς και τον συσσωρευτή FavFive τα Σάββατα, καθώς και μια σειρά επιλογών που τροφοδοτούνται από τα στατιστικά του WhoScored. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές τιμών όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα συσσωρευτή, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα την Hellasbet!

Όταν συμμετέχετε σε οποιοδήποτε είδος στοιχήματος ή τυχερού παιχνιδιού, είναι απαραίτητο να ξέρετε πού να αναζητήσετε έμπνευση. Στην Hellasbet, φροντίζουμε ώστε οι χρήστες μας να έχουν πρόσβαση σε μια ομάδα επαγγελματικών στοιχηματικών συμβουλών που καλύπτουν όλο το φάσμα του όμορφου αυτού παιχνιδιού.

Προγνωστικά στοιχήματος από την Hellasbet

Προσφέροντας έναν ιστότοπο που μπορεί να παρέχει δωρεάν στοιχηματικές συμβουλές για να βοηθήσει να γίνουν αυτά τα στοιχήματα λίγο πιο πληροφορημένα, η Hellasbet έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε μια πιο παραγωγική και αποδοτική εμπειρία.

Το να πετύχετε τα σωστά αποτελέσματα όταν ασχολείστε με οποιοδήποτε είδος τυχερού παιχνιδιού ή τζόγου μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, όπως αναμφίβολα γνωρίζετε. Αυτό είναι μέρος αυτού που κάνει τα αθλήματα – και τα αθλητικά στοιχήματα  με την Hellasbet- τόσο τρομερά διασκεδαστικά.

Είναι απρόβλεπτα, είναι εξωφρενικά γρήγορα και πάνω απ’ όλα προσφέρουν μια συγκίνηση που μπορεί να είναι μεγαλύτερη και από το ίδιο το άθλημα! Αν ψάχνετε για δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος, τότε η Hellasbet σωστό μέρος. Καταλαβαίνουμε και εκτιμούμε τη σημασία του να λαμβάνετε συμβουλές με γνήσιες προθέσεις.

Οι ειδικοί μας στην Hellasbet, πραγματοποιούν εκτεταμένες αναλύσεις για να διασφαλίσουν ότι οι πληροφορίες που παρέχουμε αποτελούν τις πιο τεκμηριωμένες συμβουλές που υπάρχουν.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Αυτή η δέσμευση της Hellasbet να προσφέρει πάντα μια πολύτιμη υπηρεσία είναι που εξασφαλίζει ότι μπορείτε να αρχίσετε να αξιοποιείτε καλύτερα το χρόνο σας στα γραφεία στοιχημάτων, κάτι που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Στοίχημα για Golf στην Hellasbet

Νάιαλ Λάιονς – Ο Νάιαλ εργάζεται στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια και ασχολείται έντονα με τον κόσμο του στοιχήματος και του γκολφ. Συνδυάζει αυτή την εμπειρία με μια εγκυκλοπαιδική γνώση των τουρνουά για να προσφέρει στους χρήστες του Pamesports την καλύτερη δυνατή εικόνα για όλα τα μεγάλα τουρνουά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Hellasbet

Εδώ στην Hellasbet, είμαστε ειδικοί στον αθλητισμό και το αθλητικό στοίχημα, άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτόν τον τομέα εξειδίκευσης. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας και θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Όλες οι αξιολογήσεις και οι δοκιμές της Hellasbet πραγματοποιούνται ανεξάρτητα και αντικειμενικά. Δεν είμαστε προσκολλημένοι σε καμία εταιρεία στοιχημάτων. Οι κριτικές μας είναι 100% ειλικρινείς και ενημερώνονται τακτικά για να παραμένουν επίκαιρες τη στιγμή που τις ελέγχετε.

Προεπισκόπηση #2 της Hellasbet

Είμαστε επαγγελματίες στο αθλητικό στοίχημα

Είμαστε επαγγελματίες παίκτες, tipsters και πραγματικοί λάτρεις του αθλητισμού. Κάθε μέρα, μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας σχετικά με διάφορες στοιχηματικές εταιρείες, εφαρμογές για κινητά ή αθλητικά γεγονότα στον ιστότοπό της Hellasbet, για να σας παρέχουμε την πιο ξεκάθαρη και αντικειμενική άποψη όσον αφορά το διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα.

Ελέγξτε τη λίστα της Hellasbet με τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων

Θέλετε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε διαδικτυακά σε αθλητικά γεγονότα και να έχετε τις πιθανότητες υπέρ σας, αλλά δεν ξέρετε ακόμα από πού να ξεκινήσετε και ποια εταιρεία στοιχημάτων να επιλέξετε; Μην ανησυχείτε. Η Hellasbet έχει θέσει στη διάθεσή σας έναν μεγάλο κατάλογο με εταιρείες στοιχημάτων που συνοδεύεται από λεπτομερείς κριτικές και συγκεκριμένα άρθρα.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Οι αξιολογήσεις της Hellasbet βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια και γράφονται από πραγματικούς ειδικούς στον τομέα του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Έτσι, είναι ιδανικές για την επιλογή της στοιχηματικής εταιρείας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Λάβετε υπόψη ότι τα κέρδη σας μπορεί να επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από την ιστοσελίδα αθλητικών στοιχημάτων που θα επιλέξετε, καθώς οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν πολύ ανάλογα με τα αθλήματα και τα γεγονότα.

Επιπλέον, ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων παρέχουν τακτικά μπόνους και προσφορές. Αυτές οι προσφορές είναι πολύ χρήσιμες για τους παίκτες και πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη για τον προσδιορισμό της πιο συμφέρουσας εταιρείας στοιχημάτων. Θα βρείτε όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες στις κριτικές της Hellasbet.

💸 Ποιος καθορίζει τις αποδόσεις;

Σε πρώτη φάση, οι αποδόσεις καθορίζονται από τους traders, δηλαδή από τους υπαλλήλους των στοιχηματικών εταιρειών που ασχολούνται μόνο με αυτό. Δεν μπορεί να γίνει ο καθένας trader, παρά μόνο εκείνοι που έχουν πολύ καλές γνώσεις μαθηματικών, στατιστικής, πιθανοτήτων και ίσως ακόμη και ψυχολογίας.

Τώρα μπορείτε να θέσετε στον εαυτό σας το εξής ερώτημα: “Έχει κάθε εταιρία στοιχημάτων τους δικούς της traders;” Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι υπολογίζουν αυτές τις αποδόσεις εξ ‘ολοκλήρου μόνοι τους.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Πρώτα απ’ όλα, οι αποδόσεις ενός αθλητικού γεγονότος καθορίζονται από τους traders των ισχυρότερων οικονομικά παρόχων τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται πάροχοι όπως η Pinnacle, η SBOBet και η Betfair. Οι υπόλοιποι πάροχοι λαμβάνουν υπόψη τους τις αποδόσεις που καθορίζονται από τους προαναφερθέντες, τουλάχιστον εν μέρει, αν όχι εξ ολοκλήρου.

Ωστόσο, στην Hellasbet, είμαστε της γνώμης ότι οι πραγματικά μικρές εταιρείες στοιχημάτων (εδώ αναφερόμαστε σε εταιρείες στοιχημάτων σε φυσική μορφή ή σε διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων αποκλειστικά που απασχολούν την αγορά μόνο μιας χώρας) αντιπροσωπεύουν σχεδόν εξ ολοκλήρου τις αποδόσεις που θέτουν οι ισχυρότερες εταιρείες στοιχημάτων στον κόσμο.

🎲 Πώς καθορίζονται οι αποδόσεις των στοιχημάτων;

Οι λιγότερο έμπειροι παίκτες πιστεύουν ότι οι αποδόσεις καθορίζονται σύμφωνα με τις πραγματικές αποδόσεις ως ένα στοίχημα για να κερδίσουν. Αν και αυτό μπορεί να είναι εν μέρει αλήθεια, τα πράγματα είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο περίπλοκα από αυτό.

Οι στοιχηματικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται να παρέχουν πραγματικές αποδόσεις, αλλά “εμπορικές” αποδόσεις στοιχημάτων που είναι ελκυστικές για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από το σε τι στοιχηματίζουν.

Μια εταιρεία στοιχημάτων θέλει οι στοιχηματίες να ποντάρουν σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός στοιχήματος, και οι συνολικές απώλειες και τα κέρδη είναι λίγο πολύ τα ίδια, ανεξάρτητα από την έκβαση του στοιχήματος. Παράδειγμα: ας υποθέσουμε ότι σε ένα στοίχημα με δύο πιθανά αποτελέσματα έχουμε ίσες αποδόσεις 1,90 και για τις δύο επιλογές.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Σε μια τέτοια περίπτωση, η εταιρεία στοιχημάτων δεν έχει ορίσει πιθανότητες 50% επειδή και τα δύο αποτελέσματα έχουν ίσες πιθανότητες να συμβούν, αλλά επειδή προβλέπει ότι οι παίκτες του στοιχήματος θα ποντάρουν ίσα ποσά και στις δύο επιλογές.

Για παράδειγμα, εάν ποντάρετε συνολικά 1 εκατ. ευρώ στη μία επιλογή και 1 εκατ. ευρώ στην άλλη, η εταιρεία στοιχημάτων κερδίζει 100 χιλ. ευρώ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και αυτός είναι ο στόχος της εταιρείας στοιχημάτων.

Πρακτικά, ο πάροχος στοχεύει σε ένα ασφαλές κέρδος μέσω του καθορισμένου περιθωρίου κέρδους. Εάν η εταιρεία στοιχημάτων προσφέρει 90% πληρωμή σε αυτό το στοίχημα και 10% περιθώριο κέρδους, τότε θέλει να κερδίσει αυτό το 10% ανεξάρτητα από το ποια στοιχήματα προτιμά ο πελάτης και με ποιο αποτέλεσμα θα τελειώσει το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα για να κατανοήσουμε καλύτερα περί τίνος πρόκειται.

Παράδειγμα 2: Ας υποθέσουμε ότι μια εταιρεία στοιχημάτων προβλέπει ότι το στοίχημα over / under έχει ίσες πιθανότητες κέρδους και για τις δύο επιλογές. Όμως, οι traders προβλέπουν ότι το 60% των χρημάτων του στοιχήματος θα πάει “over” και το 40% “under”, και αυτό θα είναι στην πραγματικότητα η κύρια πτυχή που θα ληφθεί υπόψη.

Η αλήθεια είναι ότι μακροπρόθεσμα οι στοιχηματικές εταιρείες κερδίζουν πάντα και όχι απαραίτητα επειδή είναι περισσότεροι αυτοί που χάνουν από αυτούς που κερδίζουν, όπως θα πίστευε ένας απλός στοιχηματίας (αν και αυτό είναι απολύτως αληθές). Για μια ιστοσελίδα αθλητικού στοιχήματος, αρκεί τα ποσά στοιχηματισμού να είναι ίσα με αυτά που χάνονται, επειδή κερδίζουν συνεχώς από το περιθώριο κέρδους σε κάθε στοίχημα.

 ℹ️ Βήματα για να ορίσετε αποδόσεις

Λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα, υπάρχουν τρία βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να καθορίσετε τις αποδόσεις.

Βήμα 1 – Κατ’ αρχάς, υπολογίζεται το ποσοστό του συνολικού πονταρίσματος που θα διατεθεί σε κάθε επιλογή στοιχήματος.

Step 2 – Καθορίστε την πληρωμή και το περιθώριο κέρδους.

Step 3 – Κάντε τους απαραίτητους υπολογισμούς για να δείτε ποιο ποσοστό αντιστοιχεί σε κάθε πιθανό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: έχουμε ένα στοίχημα στο “Σύνολο Τερμάτων: Over /Under 2,5”. Η εταιρεία στοιχημάτων αποφασίζει ότι οι πελάτες πιθανόν να ποντάρουν σχεδόν ίσα ποσά και στις δύο επιλογές, οπότε αποφασίζει να προσφέρει 50% πιθανότητα να σημειωθούν τόσο over 2,5 γκολ όσο και under 2,5 γκολ.

Η εταιρεία στοιχημάτων αποφασίζει επίσης να πληρώσει ένα ποσοστό αποπληρωμής 95%. Σε αυτή την περίπτωση οι αποδόσεις σε αυτό το στοίχημα θα είναι 1,90 / 1,90.

📝 Τι είναι σημαντικό να καταλάβετε σχετικά με τον καθορισμό των αποδόσεων

Παρόλο που υπάρχουν ορισμένα βασικά στοιχεία που λαμβάνουν υπόψη τους οι traders για τον προσδιορισμό των αποδόσεων στοιχήματος (όπως η πρόβλεψη των τάσεων του στοιχήματος), κανείς “απ’ έξω” δεν γνωρίζει τους ακριβείς υπολογισμούς. Στην πραγματικότητα, λαμβάνουν υπόψη πολύ περισσότερους παράγοντες από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω.

Από την άλλη πλευρά, αν και κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πώς να υπολογίσει τις αποδόσεις, πολλοί από εκείνους που στοιχηματίζουν εδώ και χρόνια είναι σε θέση να προβλέψουν με ακρίβεια τις κατά προσέγγιση αποδόσεις που θα προσφερθούν για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σαφές. Πολλοί ειδικοί σε θέματα αθλητισμού, μαθηματικών και ψυχολογίας συνεργάζονται με αυτές τις εταιρείες στοιχημάτων, που έχουν λόγο όταν πρόκειται για τις προσφερόμενες αποδόσεις.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Όταν δίνονται αποδόσεις, η διαίσθηση της αντίδρασης των παικτών (δηλαδή η στοιχηματική τους τάση) είναι πιο σημαντική από τον υπολογισμό της πραγματικής πιθανότητας να βγει αληθινή η στοιχηματική επιλογή.

Και ανεξάρτητα από το πόσο καλός είσαι με τα στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς γενικότερα, και πόσα “προγράμματα” έχεις, δεν είναι ποτέ εύκολο να προβλέψεις πώς θα σκεφτεί μια μάζα ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Και όσο έξυπνοι κι αν είναι αυτοί οι εργαζόμενοι, είναι αδύνατο να προβλέψεις τι θα συμβεί, και έτσι φτάνουμε στο σημείο 2 του άρθρου μας: την ταλάντωση των πιθανοτήτων.

🎉 Συχνότητα εμφάνισης στοιχημάτων αξίας

Το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρείες αλλάζουν τις αποδόσεις ανάλογα με τις τάσεις των στοιχημάτων οδηγεί στην εμφάνιση στοιχημάτων αξίας, δηλαδή στοιχημάτων όπου οι αποδόσεις είναι υψηλότερες από την πραγματική πιθανότητα νίκης.

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα νέο στοίχημα “over / under”, όπου περισσότεροι στοιχηματίες υπολογίζουν σε επιτυχία σε έναν κακό αγώνα, έτσι οι αποδόσεις φτάνουν το 2,00 για το over και το 1,80 για το under.

Εάν περισσότεροι άνθρωποι στοιχηματίζουν σε ένα αποτέλεσμα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έχει τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ίσως αυτή η πρόβλεψη για το “over” να έχει πραγματική πιθανότητα νίκης 60%, και έτσι στο 2,00 να γίνεται ένα στοίχημα αξίας.

Φυσικά, χρειάζεστε ένα πολύπλοκο μοντέλο ανάλυσης προκειμένου να εκτιμήσετε με ακρίβεια την πιθανότητα να κερδίσετε ένα στοίχημα και, κατά κανόνα, μόνο οι επαγγελματίες τζογαδόροι (οι οποίοι είναι πολύ λίγοι σε αριθμό) το διαθέτουν.

Σίγουρα όμως αν οι στοιχηματικές εταιρείες όριζαν τις αποδόσεις μόνο με βάση την πιθανότητα και δεν λάμβαναν υπόψη τους τις τάσεις στοιχηματισμού, τότε τα στοιχήματα δεν θα υπήρχαν πλέον.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Κανένας παίκτης στοιχήματος σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να έχει ένα μοντέλο ανάλυσης τόσο καλό όσο μια εταιρεία στοιχημάτων, απλώς και μόνο επειδή ο πάροχος της επιτρέπει να επενδύσει εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ σε λογισμικό, εξοπλισμό, ανάλυση πληροφοριών, πρόσληψη των καλύτερων traders κ.λπ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες, είναι αρκετά προφανές ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρείτε στοιχήματα αξίας αφότου έχετε ήδη στοιχηματίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε έναν αγώνα, και ειδικά σε στοιχήματα όπου οι αποδόσεις έχουν διακυμανθεί σε μεγάλο βαθμό.

Και επειδή οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν να ποντάρουν στα φαβορί, πιθανότατα θα βρείτε “στοιχήματα αξίας” στα αουτσάιντερ, ειδικά όταν πρόκειται για στοιχήματα του ποιος θα κερδίσει τον αγώνα.

Πτώση αποδόσεων – σημάδι στημένου αγώνα για σίγουρα κέρδη από στοιχηματισμό;

Είναι η ξαφνική πτώση των αποδόσεων σημάδι ενός πονηρού αγώνα; Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Υποθέτουμε ότι δύο ομάδες στήνουν το παιχνίδι και οι πιο κοντινοί στους παίκτες άνθρωποι αρχίζουν να στοιχηματίζουν μαζικά σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις αυτού του αποτελέσματος θα πέσουν δραματικά από τις στοιχηματικές εταιρίες για να εξισορροπήσουν τα πιθανά κέρδη, κάτι που είναι κατανοητό. Από την άλλη πλευρά, για διάφορους λόγους, μπορεί να εξαπλωθεί στο διαδίκτυο μια ψεύτικη φήμη ότι ένας αγώνας είναι στημένος.

Ακόμη και αν η πληροφορία αποδειχθεί ανακριβής, θα υπάρξει αρκετός κόσμος που θα στοιχηματίσει και θα μειώσει αυτές τις αποδόσεις.

Κατά κανόνα, οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως η Hellasbet, δεν θα ρίξουν τις αποδόσεις τους με δική τους πρωτοβουλία, ακόμη και αν έχουν λόγους να πιστεύουν ότι θα συμβεί κάτι ύποπτο σε έναν αγώνα, αλλά θα τις αφήσουν να ισορροπήσουν από μόνες τους σύμφωνα με τις στοιχηματικές τάσεις. Βέβαια, τα πράγματα αλλάζουν αν οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν λόγους να είναι επιφυλακτικές και αρχίζουν να καθορίζουν αποδόσεις σύμφωνα με αυτή την κατάσταση.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Είδαμε αρκετές φορές στις τελευταίες φάσεις του Σερβικού πρωταθλήματος, όπου ομάδες των τελευταίων θέσεων έπαιρναν αποδόσεις 1,20 – 1,50 για τη νίκη στην έδρα των ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Είδαμε επίσης αγώνες στην Ιταλία όπου ένα ισόπαλο αποτέλεσμα έπαιρνε την μικρότερη απόδοση με μόλις 1,40 – 2,00. Αλλά απλώς επειδή οι αποδόσεις είναι απίστευτα ύποπτες, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί και κάτι αμφίβολο.

Σκεφτείτε ότι αυτοί οι παίκτες δεν είναι εντελώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Ακόμα και αν σχεδιάζουν να στήσουν τον αγώνα, αν δουν ότι τα ΜΜΕ, οι παίκτες του στοιχήματος ή οι στοιχηματικές εταιρίες προβλέψουν αυτή τη διευθέτηση, θα μάθουν για αυτά τα πράγματα και θα είναι πιο προσεκτικοί ή ακόμα και θα εγκαταλείψουν το αρχικό σχέδιο για να μην τραβήξουν ανεπιθύμητη προσοχή πάνω τους.

💡 Οι καλύτερες αποδόσεις στοιχημάτων

Όπως είπαμε παραπάνω, οι αποδόσεις ποικίλλουν από γεγονός σε γεγονός. Δεν υπάρχει μία στοιχηματική εταιρεία που να έχει πάντα όλες τις καλύτερες αποδόσεις, γι’ αυτό είναι καλό να έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς κάθε φορά και να τοποθετείτε στοιχήματα εκεί όπου οι αποδόσεις είναι καλύτερες.

Μπορείτε να κάνετε εξαιρέσεις όταν υπάρχει η δυνατότητα να επωφεληθείτε από μια ελκυστική προσφορά ή όταν θέλετε να στοιχηματίσετε σε μια επιλογή που είναι διαθέσιμη μόνο σε μια συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία.

Πώς να βρείτε δωρεάν στοιχηματικές προτάσεις, αποδόσεις και προγνωστικά αγώνων

Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τη λίστα με όλες τις επιλογές ανά άθλημα, κατηγορία και τουρνουά για να περιορίσουν τις προτάσεις στον αγώνα που επιθυμούν. Υπάρχουν επίσης επιλογές φιλτραρίσματος των προγνωστικών με βάση την ώρα έναρξης και το εύρος των αποδόσεων για όσους αναζητούν άμεσα προγνωστικά ή προγνωστικά συγκεκριμένης αξίας.

Το ProTipster είναι μοναδικό επειδή βαθμολογούνται οι επιμέρους προτάσεις για αθλητικά στοιχήματα στον ιστότοπο και όχι οι tipsters. Αυτό διευκολύνει τον εντοπισμό ενός tipster που είναι ειδικός στα αθλητικά στοιχήματα σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή τουρνουά αντί να βασίζεται σε γενικές στατιστικές.

Προεπισκόπηση #1 του ProTipster

Η εύκολη βαθμολογία 0-10 καθιστά επίσης εύκολο να καταλάβετε με μια ματιά πόσο καλή είναι μια πρόταση, αντί να περιπλανιέστε σε δύσκολα ερμηνεύσιμα στατιστικά στοιχεία όπως το ποσοστό επιτυχίας, η απόδοση και το εικονικό κέρδος.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες που ενδιαφέρονται για τα αθλητικά στοιχήματα μπορούν ακόμη και να ακολουθήσουν συγκεκριμένους tipsters για να έχουν τη δική τους επιλεγμένη λίστα με τις προτιμώμενες επιλογές στην αρχική τους σελίδα.

Απλώς επισκεφθείτε το προφίλ ενός tipster και κάντε κλικ στο κουμπί follow για να λαμβάνετε τα προγνωστικά του για αθλητικά στοιχήματα στην αρχική σας σελίδα την ώρα που δημοσιεύονται. Το ProTipster δημοσιεύει επίσης ένα βίντεο κάθε μέρα με την προτεινόμενη πρόταση της ημέρας για τους χρήστες.

Το προσωπικό επιλέγει τις καλύτερες, κατά τη γνώμη του, προτάσεις που έχουν αναρτηθεί για αθλητικά στοιχήματα στον ιστότοπο και μοιράζεται καθημερινά τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι θα κερδίσουν σε μορφή βίντεο.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι της ProTipster στο Youtube για να έχουν αυτές τις συμβουλές καθημερινά στις συσκευές τους.

Πώς να Ποστάρετε Τις Δικές Σας Προτάσεις & Γίνετε Ειδικός στον Αθλητικό Στοιχηματισμό

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τα κέρδη σας μακροπρόθεσμα από το στοίχημα και να αποκτήσετε τον τίτλο του μάστερ του αθλητικού στοιχήματος είναι να κατανοήσετε τις προκαταλήψεις και τις τάσεις στο στοίχημα.

Επειδή το ProTipster βαθμολογεί ξεχωριστά όλες τις προτάσεις που δημοσιεύονται στον ιστότοπο με βάση διάφορους επιμέρους παράγοντες, είναι δυνατό για έναν χρήστη να ανακαλύψει σε ποια αθλήματα, τουρνουά και στοιχηματικές αγορές αποδίδει καλύτερα και στη συνέχεια να προσαρμόσει τη δική του στοιχηματική στρατηγική αναλόγως.

Προεπισκόπηση #2 του ProTipster

Όσο περισσότερες προτάσεις δημοσιεύει ένας χρήστης στο ProTipster, τόσο περισσότερα δεδομένα είναι διαθέσιμα προς ανάλυση και τόσο πιο ακριβείς θα είναι οι πληροφορίες.

🏆 Δωρεάν Συμβουλές και Προβλέψεις Ποδοσφαίρου

Οι δωρεάν προβλέψεις ποδοσφαίρου από επαληθευμένους ειδικούς tipsters σας βοηθούν σε μεγάλο βαθμό να κερδίζετε περισσότερα στοιχήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για να παρακολουθήσετε τον κατάλογο των επιτυχημένων tipsters αναλύοντας τις προηγούμενες προβλέψεις τους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μελετήσετε τις στοιχηματικές τους προτάσεις για διάφορες στοιχηματικές αγορές και συσσωρευτές. Εκτός αυτού, μπορείτε να παρακολουθείτε τις μαθηματικές προβλέψεις τους σε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτάτε εμπειρία στο να κάνετε τις δικές σας προβλέψεις.

Καλύτερες Ποδοσφαιρικές Προτάσεις Σήμερα

Η Oddspedia σας δίνει πρόσβαση στα καλύτερα και πιο δημοφιλή προγνωστικά ποδοσφαίρου σήμερα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε προβλέψεις για διάφορες στοιχηματικές αγορές και συσσωρευτές για τους αγώνες της ημέρας. Για να επεκταθούμε περαιτέρω, ακολουθούν λεπτομέρειες για τα προγνωστικά στοιχήματος που θα βρείτε στην Oddspedia:

Προτάσεις για Μονά Στοιχήματα

Η Oddspedia σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συμβουλών στοιχήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στοιχηματίσετε με επιτυχία στο ποδόσφαιρο.

Προεπισκόπηση του oddspedia

Οι ειδικοί tipsters μας αναλύουν διεξοδικά κάθε γεγονός προτού καταλήξουν στις προβλέψεις τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε τον αγώνα που επιθυμείτε και να διαβάσετε τις προτάσεις.

Προτάσεις για Στοιχήματα Συσσωρευτή

Η τοποθέτηση συσσωρευτικών στοιχημάτων δεν είναι τόσο εύκολη, δεδομένου ότι όλες οι επιλογές πρέπει να κερδίσουν για να πληρωθείτε. Ευτυχώς, η Oddspedia, ο καλύτερος ιστότοπος ποδοσφαιρικών προβλέψεων, σας δίνει πρόσβαση σε πολλαπλές προτάσεις στοιχημάτων συσσωρευτών.

δωρεάν προβλέψεις:
σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξετάσετε τις επιλογές που παρέχονται και να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας. Εγγραφείτε σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ως tipster και να βελτιώσετε τα στοιχηματικά σας κέρδη. Γίνετε master του αθλητικού στοιχήματος.

 

Vassilis Kountouriotis
Latest posts by Vassilis Kountouriotis (see all)
  δωρεάν προβλέψεις:
  σας βοηθάμε να κερδίσετε ένα στοίχημα προσφέροντας μεγάλες αποδόσεις
  4.0
  Εμπιστοσύνη & Δικαιοσύνη
  5.0
  Παιχνίδια & Λογισμικό
  5.0
  Μπόνους & προωθητικές ενέργειες
  5.0
  Υποστήριξη πελατών
  4.8 Συνολική βαθμολογία
  Hellasbet
  4.8/5
  © Copyright 2024 🤾‍♂️ Pamesports
  Powered by WordPress | Mercury Theme